Creatieve Coaching

Creatieve Coaching Levens-Kunst

door het Coronavirus worden consulten lastiger. Met bestaande clienten werk ik online of in de natuur. Voor nieuwe mensen biedt ik deze mogelijkheid om op gepaste afstand buiten te werken.

De natuur spiegelt ons en schenkt materiaal dat samen met mijn meegebrachtte materiaal kan worden gebruikt.

Stuur mij een mail, via contact, als je meer wilt weten,

of bel 06 38101898


Voor wie is Creatieve Coaching?

Voor iedereen die handvaten zoekt om een beter met een situatie om te gaan. Die zoekt naar inzicht in zichzelf en naar persoonlijke groei. Voor wie een luisteraar en toeschouwer zoekt voor een levensverhaal, zodat oorzaak en gevolg zichtbaar worden. Begrip en (zelf)vergeving worden dan mogelijk.

Hoe werkt creatieve coaching?

Door creativiteit in te zetten naar aanleiding van het gesprek maak je jezelf dingen duidelijk. In een veilige omgeving en in je eigen tempo zoek je naar wat er werkelijk leeft. Door vragen te stellen help ik je verder te verdiepen. Zo komen onderliggende patronen aan de oppervlakte. Ook nieuwe stappen kun je op die manier onderzoeken. Ik help je te herkennen wat de beelden je willen zeggen, een enkel beeld kan een verhaal samenvatten. Er kan gewerkt worden met b.v. potlood, krijt, verf of klei.


De sessies duren ongeveer 1,5 uur. Kosten € 70,00.

Wanneer jij verandering in je leven op gang brengt, gaan in je omgeving ook dingen verschuiven. Dat vraagt tijd om tot rust te komen.  Daarom zitten er altijd twee of drie weken tussen de afspraken.


Stuur mij een mail, via contact, als je meer wilt weten, of bel 06 38101898